До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прозорий натяк: нова колекція Hublot

Нові моделі лінії Big Bang One Click Sapphire швейцарської мануфактури Hublot повністю прозорі. Прозорий сапфіровий корпус представлений в трьох кольорах – безбарвному, блідо-блакитному і рожевому. Це – результат власної розробки мануфактури: щоб домогтися таких відтінків, в структуру сапфіра додають оксид алюмінію і титану (рожевий), і заліза (блакитний).

Домінанта кольору в годинниках – частина фірмового стилю Hublot. Тут до нього ставляться з увагою, характерною для модної індустрії, де вміють за допомогою кольору створити повністю новий образ. Hublot задали тренд на повністю чорні годинники, представивши Big Bang All Black (чорним в них було буквально все: корпус, циферблат, стрілки, індекси) 2006 року.

Реклама
Годинник Big Bang One Click Sapphire, механізм з автопідзаводом, функція дати, корпус з безбарвного сапфіру, безель зі сталі з 42 діамантами, ремінець з каучуку, Hublot, серія лімітована в 200 екземплярів

Два роки тому синхронно з модою на яскраві кольори запустили лінію Big Bang Pop Art, виконану в експресивних і насичених відтінках поп-арту. У новій лінійці Big Bang One Click Sapphire – за логікою тренду, однотонний тотал-лук. Знімні ремінці тон-в-тон з прозорого каучуку забезпечені запатентованою Hublot системою One Click, що дозволяє ці ремінці знімати за допомогою одного руху. Безель годинників, випущених трьома лімітованими серіями по 200 примірників кожна, прикрашені 42 діамантами.

Годинник Big Bang One Click Sapphire, механізм з автопідзаводом, функція дати, корпус з рожевого сапфіру, безель зі сталі з 42 діамантами, ремінець з каучуку, Hublot, серія лімітована в 200 екземплярів

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.