До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повість про два міста: кампейн Gucci Eyewear весна-літо 2021

Нова рекламна кампанія протисонячних окулярів Gucci сезону весна-літо 2021 — це розповідь про два міста, далекі, але пов’язані між собою.

Натхнений таємничими й атмосферними каналами Венеції з її водними шляхами, оточеними мармуровими палацо і своєрідною архітектурою, креативний директор Gucci Алессандро Мікеле представив прогулянку на традиційній венеційській гондолі знаменитим італійським містом. Завдяки китайській актрисі й амбасадорці лейбла Ні Ні, венеційська мрія Алессандро Мікеле отримала подальший розвиток і охопила паралельний образ — з історичного китайського міста Учжень.

Реклама

На знімках венеційської частини кампейну, який зняв Деніел Ши, представлена ​​нова смілива версія фірмових окулярів Gucci у величезних геометричних оправах. Знаменита деталь House Horsebit уперше з’являється в колекції окулярів як символічний мотив кінної спадщини Gucci. Також у колекції представлений екстравагантний дизайн протисонячних окулярів у стилі 80-х, з видимим емальованим металевим осердям, що йде від передньої частини до завушників, на якому зображений макрологотип Gucci.

На знімках в Учжені, автор яких Леслі Чжан, Ні Ні з’являється у величезних протисонячних окулярах квадратної форми з легкою металевою оправою із символом Gucci Horsebit. Елегантний і непідвладний часу ретростиль доповнюється лінзами теплого відтінку й тонкими дужками.

<b>gucci eyewear ss 21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.