До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скороминуща краса: нова колекція високого ювелірного мистецтва Boucheron

Чисте небо, невагома хмарка, крапля дощу й білі парашутики кульбабки, які ширяють у повітрі, — у новій колекції Contemplation креативна директорка Дому Boucheron Клер Шуан прагнула закарбувати невідчутне на дотик і розкрити скороминущу красу природи.

Кольє Avant le Frisson, біле золото, титан, діаманти
Сережки Bleu Infini, біле золото, аквамарин, діаманти, перламутр

Одним з головних фокусів колекції стало кольє Goutte de Ciel, у якому ювелірам вдалося передати майже справжній шматочок неба. Для цього майстрам знадобився аерогель — речовина, яку NASA застосовують для збирання космічного пилу. Матеріал на 99,8% складається з повітря й діоксиду кремнію, що дає йому змогу змінювати свій колір залежно від освітлення. Крихку речовину огранували гірським кришталем і діамантами.

Реклама
Кольє Goutte de Ciel, біле золото, гірський кришталь, діаманти, аерогель

На створення кольє, подібного до хмаринки, у ювелірів Boucheron пішло два роки. Дім проконсультувався з програмістом, який розробив алгоритм для втілення цього унікального явища в життя. Кольє складається з 10 000 титанових ниток, покритих 4 018 діамантами й скляними намистинами, що імітують краплі води. На шиї воно напрочуд гарне.

Кольє Nuage en Apesanteur, біле золото, титан, діаманти, скляні намистини

До колекції увійшли 67 прикрас, включно із сережками, кольє, каблучками, браслетами, наручним годинником і брошками.

<b>кампейн Boucheron</b>
Boucheron представили новую коллекцию высокого ювелирного искусства Contemplation

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.