До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від досвіду до емоцій: Chopard знайомить зі своїми майстрами

Завдяки вмілим майстрам, експертам у своїх галузях, майстерні Chopard стали домом для безлічі талановитих ювелірів, які створюють найскладніші годинники і найнезвичніші прикраси.

Прагнення пофліртувати з неможливим, створити найдосконаліші годинники і комплекти Haute Joaillerie обов'язково починається з високої майстерності в творчих і виробничих процесах. Цим баченням керуються співпрезиденти Chopard Каролін і Карл-Фрідріх Шойфеле, наслідуючи прагнення поступово розвивати майстерні і об'єднувати всі навички, необхідні для досягнення досконалості: від плавки золота до створення ювелірних виробів, від прикрашання механізму до гравіювання корпусу.

Реклама

Відвідування майстерень Haute Joaillerie Дому надає прекрасну можливість відкрити для себе різні етапи створення одних з найбільш вишуканих прикрас у світі. Все починається з ескізу, який ювеліри називають розписом гуашшю. За ним слідує тривимірна конструкція і скульптура, перш ніж перейти до власне виготовлення ювелірного виробу, а також його прикрашання. Останнє, природно, передбачає обов'язковий попередній вибір дорогоцінних каменів, за який відповідає Каролін Шойфеле, закохана у дорогоцінні камені з дитинства. Вона завжди шукає найкрасивіші, рідкісні, найзагадковіші, ті, що рухають і надихають її.

Розташована у Фльорьє, у Валь-де-Травер, мануфактура Chopard була заснована майже 25 років тому, в 1996 році. Вона символізує історію втілення мрії Карла-Фрідріха Шойфеле. Співпрезидент Chopard хотів по-справжньому повернутися в саме серце годинникового мистецтва і до засновника Дому Луї-Улісса Шопара, в гори Невшателя. З видом на навколишні гори, майстерні охоплюють увесь спектр професій: штампування, декорування, збирання, ательє Grand Complications.

Вперше Chopard вирішив відкрити двері своїх годинникових і ювелірних майстерень, щоб привернути увагу до своїх майстрів. У ніжному поєднанні смирення і гордості за добре виконану роботу ці чоловіки і жінки з характером розкривають секрет свого ноу-хау. Серце і душа майстерень Дому, ці "руки мистецтва" є творцями емоцій, які принесли Chopard репутацію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.