До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень високої моди: найгарніші прикраси

Тиждень от-кутюр складно уявити без ефектних аксесуарів і прикрас. Цього сезону крім різноманітних шапок дизайнери додавали до кутюрних вбрань помітні сережки, складні намиста і великі окуляри.

Alexandre Vauthier Couture весна-літо 2019
Намиста

Чим більше, тим краще – саме під цим девізом дизайнери створювали великі кольє. Їх фаворитами стали фантазійні кольє-нашийники, а також прикраси неправильних форм з використанням ниток перлів.

Реклама

<b>ожерелья</b>

Сонцезахисні окуляри

Погляди дизайнерів у новому сезоні щодо найстильніших сонцезахисних окулярів різняться. Александр Вотьє стверджує, що вузькі окуляри залишаться в тренді ще мінімум на один сезон, в той час як в Elie Saab оспівали масивні окуляри-маски. Balmain представили круглі окуляри, що нагадують бінокль, а Schiaparelli зробили ставку на прозорі асиметричні окуляри. У цьому є свої плюси: цієї весни можна вибрати будь-яку пару, а краще – відразу дві.

<b>солнцезащитные очки</b>

Сережки

Цього сезону на подіумах Тижня моди от-кутюр часто красувались асиметричні сережки. Крім того, сяяли затребувані великі моделі як у Alexander Vauthier і Armani Prive, а також дизайнери ніби змовились – голосують за одну виразну сережку у вусі, замість двох. За натхненням – до Georges Hobeika і Giambattista Valli.

<b>серьги1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.