До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знайдено наймодніші сонцезахисні окуляри цього літа

Про те, що мода циклічна, вже знають навіть дуже далекі від неї люди. Цього літа на модну арену повернулися квадратні сонцезахисні окуляри в найкращих традиціях 1970-х, які закривають приблизно третину обличчя. Водночас їхні стекла можуть бути найрізноманітнішими — від напівпрозорих пастельної гами до оптики з м’яким градієнтом. Аналітичні звіти засвідчують, що кількість запитів на такі прямокутні окуляри цього літа зросла на 104%, а це промовистіше за будь-які епітети.

Прямоугольные очки в стиле 1970х – самая модная модель лето 2021

Чимало прямокутних окулярів можна знайти в колекціях брендів — Gucci і Prada роблять ставку на світлий зелений відтінок лінз, Chanel прикрашають свої моделі камінням, максимально до естетики 1970-х наближені окуляри Victoria Beckham і Isabel Marant, а життя в рожевому кольорі нам забезпечено з моделями Tom Ford і Dolce & Gabbana. Додайте до цих окулярів джинси кльош з білого деніму й плетену сумку-кроше — ідеальний літній образ гарантовано.

Реклама

<b>ОЧКИ_2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.