До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкові сережки для новорічної вечірки

Vogue UA продовжує підготовку до Нового, 2020-го, року. Цього разу ми зібрали 4 види ошатних сережок, які стануть найкращим доповненням до святкових штанів, повітряної блузки або металічної сукні.

Нитки кристалів

Сережки з каскадів блискучих ниток цього сезону готові очолити головну вечірку року. Дизайнери надихнулися естетикою 1980-х років та представили різноманітні варіації ошатних сережок-ниток з кристалів, які заприятелюють як з зухвалою мінісукнею, так і з лаконічним брючним костюмом.

Реклама
Prabal Gurung
Paco Rabbane
Alessandra Rich
<b>серьги-нити</b>
Перли

Елегантні перлинні сережки отримали нове прочитання в цьому сезоні. Після експериментів з формами і розмірами класичних прикрас, дизайнери показали небанальні варіації перлинних моделей. Chanel, наприклад, продемонстрували іронічні сережки-серця для романтичних дівчат, Dolce & Gabbana зробили ставку на форму крапель, а Simone Rocha знову звернулися до драми.

Chanel
Dolce & Gabbana
Simone Rocha

<b>серьги жемчуг</b>

Моносережка

Дизайнери вже не вперше демонструють актуальність прикрас у стилі моно. Одна сережка має не менш ефектний вигляд за класичні варіанти на два вуха. Для цієї новорічної ночі пропонуємо придивитися до металевих моносережок неправильної форми Hellesy і 3.1 Phillip Lim, а також – до золотої кафи Gucci.

Hellessy
Gucci
3.1 Phillip Lim

<b>моносерьга</b>

Дві різні

У новорічну ніч можна все і навіть одягнути різні сережки, які до того ж є модним трендом цього сезону. Однакові прикраси в вухах вже точно нікого не здивують, а ось цікаві сережки різних мастей точно приваблять увагу. Наймодніші сережки сезону осінь-зима 2019/2020 пропонують бренди Adeam, Zimmermann і Tory Burch.

Adeam
Zimmermann
Tory Burch

<b>разные серьги</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.