До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Муха-цокотуха: наймодніші протисонцеві окуляри 2022 року знайдено

Демна Гвасалія — людина, яка не просто вміє задавати тренди, а й впливати на громадську думку. Те, що зовсім недавно здавалося потворним і жахливим, з його руки стає надзвичайно модним і гарним в очах більшості. Саме креативний директор Balenciaga кілька років тому змусив багатьох полюбити масивні кросівки або піджаки з величезними плечима, що приховують будь-який силует. У новому році любов Гвасалії до гігантоманії виявилася в аксесуарах — дизайнер виводить на модну арену окуляри, подібні до очей мухи.

Цю модель Демна Гвасалія показав у колекції Balenciaga весна-літо 2022, яка незабаром надійде в продаж, але її вже встиг приміряти Ахіллес Іон Габрієль, креативний директор Camper.

Реклама

До речі, любов до цієї форми окулярів можна було помітити ще минулого літа, коли він представив першу кутюрну колекцію Balenciaga. Збільшені й розтягнені до скронь cat-eye на взір як розплавлений пластик.

Balenciaga Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.