До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Можна все: нова колекція керамічних перснів Francoise Oz

У новій колекції Франсуаза і Богдан вирішили працювати з текстами (особливо хороша написана на безелі персня фраза "можна все") і графікою. Є схематичний принт зебри і стилізовані амулети із зображенням очей. Вся колекція виконана в яскравих супрематистських відтінках, хоча не залишилася без фірмових монохромних чорно-білих перснів.

Першу серію керамічних перснів, виліплених вручну, художники представили 2014 року. Найбільш пам'ятними стали саме монохромні вироби, хоча художники постійно експериментують: то роблять ефект нафтової плівки, то інкрустують метал у кераміку.

Реклама

<b>оз</b>

У новій колекції одесити Франсуаза і Богдан вшановують рідне місто: морська тематика підтримує цільове призначення прикрас. Ефектні персні відображають стиль міста життєлюбного і ласого на яскраве. Вони матимуть гарний вигляд з коктейльним дрес-кодом для пляжних вечірок біля моря і рекомендовані тим, хто не ходить на пляж без біжутерії.

<b>оз 2</b>

У лінії є перстень, схожий за формою на рятувальний круг. Усередині нього отвір – там, де зазвичай розміщується камінь або головний малюнок, проглядає тіло. "Головна прикраса персня – не дорогоцінний камінь, а сама людина. Людина і є цим коштовним каменем, – каже Франсуаза. – Це має, на нашу думку, спонукати до розуміння, що люди і є головною окрасою цього світу".

<b>оз 3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.