До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліса у країні чудес: нова ювелірна колекція the igrec

Цієї весни дизайнер Ліза Ющенко представляє оновлену версію ювелірного бренду the igrec (раніше LYLY). Натхненням для нової колекції послугувала казка Льюїса Керолла "Аліса у країні чудес", головна героїня якої володіла відмінною фантазією і пристрастю до вигадок. Так, карткова тематика чарівної казки перекочувала в нову колекцію бренду у вигляді сережок-пікових дам, браслетів-червів або перснів з великими фантазійними написами.

the igrec весна-літо 2019

Більшість виробів колекції не мають явного гендерного вектора і можуть прикрашати як жінок, так і чоловіків. Ліза Ющенко розповідає, що аксесуари the igrec створені для того, щоб носити їх кожного дня і задавати позитивні вібрації для себе і людей навколо.

Реклама
the igrec весна-літо 2019
the igrec весна-літо 2019
the igrec весна-літо 2019

"Після декількох років у "важкому люксі" і роботи з дорогими металами і камінням я вирішила розширити аудиторію бренду і створити продукт, який може стати головним брендом прикрас для будь-якої дівчини або хлопця. З the igrec можна гратися і створювати настрій кожного дня – сьогодні можна бути червовою дамою, а завтра піковою королевою. Все це кумедна гра над своїм образом і вона дає змогу ставитися до себе з іронією і легкістю", – розповідає Ліза Ющенко.

<b>the igrec</b>

Представлені прикраси ексклюзивно в магазині SPAZIO (вул. Лесі Українки 24а)

Фото: Vic Bakin

Стиліст: Venya Brykalin

MUA/Hair: Vitalia

Моделі: Nastya @1mother, Stas @System

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.