До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Louis Vuitton випускає перший смарт-годинник

Перший смарт-годинник старовинного французького Будинку був названий Tambour Horizon і входить до колекції Tubour Louis Vuitton. Tambour Horizon працюють на операційній системі Android Google. На даний момент модель доступна в трьох корпусах, які можна модифікувати за допомогою 60 взаємозамінюваних варіантів ремінця й цілої низки цифрових годинників, що завантажуються

<b>виттон часы</b>

Реклама

Ціни заявили наступні: корпус коштуватиме 2 511 доларів, ремінець — 303 долари. Окрім того, передбачається, що Tambour Horizon будуть автоматично перезавантажуватися у будь-якій точці світу. "Якщо громадянин Китаю купив годинник Horizon у Парижі, то коли він приземлиться у Шанхаї, вони автоматично завантажаться в китайську операційну систему", — поділився Майкл Берк, виконавчий директор Louis Vuitton.

На сайті бренду можна подивитися відео-презентацію, у якій взяли участь Катрін Деньов, Міранда Керр, Дженніфер Коннеллі та інші. Їх розповіді про новинку Louis Vuitton можна перемикати, натискаючи на цифри на циферблаті.

Міранда Керр та годинник Tambour Horizon Louis Vuitton

"Ми не знаємо, як це працює, але ми знаємо, що це стане масовим явищем", — коментує запуск смарт-годинника Tambour Horizon виконавчий директор Louis Vuitton Майкл Берк. І дійсно, за найновішими даними світовий обіг за такими годинниками може досягти до 2020 року 32,9 мільярдів доларів США.

Читайте також:

Парад побед: Татьяна Соловей о коллекциях высокого ювелирного искусства​

Большой секрет: коллекция Le Secret от Van Cleef & Arpels​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.