До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістіна Агілера вибирає ювелірні вироби українського бренду POCHE

У межах доброчинного концерту AHF World AIDS Day співачка й посланниця доброї волі ООН Крістіна Агілера виступила в яскравому й символічному образі. Виконуючи пісню про жіночу вразливість і силу, артистка постала перед публікою в прикрашеній срібними зірками чорній сукні-піджаку, яку доповнила масивним намистом POCHE White Queen Chain.

Крістіна Агілера в прикрасах POCHE Jewellery

Київський ювелірний бренд заснували Тетяна Браілова та Надія Семик, прагнучи створювати незвичайні, але впізнавані прикраси, які б об’єднували жінок у всьому світі. Моносережки у вигляді прищіпки Clothespin, що імітують застібки на змійці Zip Earrings, грубі чокери-ланцюги Essential Poche носять Наталія Гоцій, Надя Дорофєєва та Олена Пермінова. "Поєднуючи сучасний дизайн і ручну роботу, кожна прикраса POCHE стає унікальною і незабутньою, даруючи впевненість і мужність бути собою", — розповідають засновниці бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.