До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекція Високого ювелірного мистецтва Wild Pop Bvlgari

1981 року MTV дебютує на кабельному телебаченні і перетворює виконавців на кшталт Мадонни, Майкла Джексона, Прінса, Девіда Боуї в мегазірок. Художники Енді Ворхол, Жан-Мішель Баскія і Кіт Герінг розсовують рамки звичного мистецтва, ламають усталені правила в пошуках нових засобів. Нова колекція Wild Pop Bvlgari натхненна екстравагантними 1980-ми і вшановує ту епоху, наповнену ненаситним бажанням "всього і одразу", а з іншого боку, робить реверанс в сторону Енді Ворхола, якого з Bvlgari пов'язувала ніжна дружба.

Колекція Wild Pop Bvlgari

У 1980-і Нікола Булгарі переїхав в Нью-Йорк і абсолютно закохався в це місто. Як відомий персонаж в світських колах і модній тусовці, він почав пропонувати прикраси на замовлення приватним клієнтам. У грудні 1981 року в інтерв'ю The New York Times він розповів, як Bvlgari полює за рідкісними каменями: "Ми завжди прагнемо до неможливого".

Реклама
Колекція Wild Pop Bvlgari

Bvlgari Wild Pop – це дань поваги шарму, винахідливості і savoir faire будинку Bvlgari, але з оновленими ключовими цінностями Будинку вже в дусі ХІХ століття. Ідея колекції зародилася, коли креативний директор Bvlgari, Лючія Сільвестрі, відвідала Фонд витончених мистецтв Енді Ворхола в Нью-Йорку і на власні очі побачила друковану продукцію Bvlgari – каталоги і листи – в архівах художника.

Колекція Wild Pop Bvlgari

"Мені захотілося придумати що-небудь на тему цього фантастичного діалогу між Bvlgari і Енді Ворхолом", – пояснює Лючія. Зустріч з пам'ятними предметами Ворхола нагадала їй про те, якими новаторськими можуть бути прикраси Bvlgari. Вона згадала найважливіший урок, який засвоїла за час спільної роботи з Ніколою і Паоло Булгарі: "Треба ризикувати".

Колекція Wild Pop Bvlgari

Під час розроблення дизайну Wild Pop, Лючія мала намір створити колекцію, в якій позначаться трепет і сміливість сьогодення. Дизайн прикрас, виготовлених з використанням перевірених часом технік, характерних для Bvlgari, побудований на незвичайних, несподіваних поєднаннях яскравих дорогоцінних каменів. Колір – впізнавана риса стилю Bvlgari, і в колекції Wild Pop використані найяскравіші і живі відтінки. Тематика "дикого" вирізняється не тільки змістовним наповненням колекції, але і її палітрою.

Колекція Wild Pop Bvlgari

Драматичні колірні поєднання, великі форми, але, при цьому, повага до традицій – експерименти є настільки ж важливою частиною високоювелірних колекцій Bvlgari, як віртуозна майстерність і рідкісні камені. Відомий своєю експертизою і унікальними матеріалами, Будинок Bvlgari показує свій особливий і дуже сміливий підхід до ювелірної справи, який, подібно до нових течій в мистецтві, ламає усталені правила.

<b>булгари Wild Pop Jewels</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.