До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати обручку для заручин: 5 порад ювелірного дизайнера

Вибирати обручку – як ходити по мінному полю. Хоча старе правило, що необхідно витратити на це тримісячну зарплатню, вже застаріло, напруга, пов'язана з придбанням такої вагомої речі, поза сумнівом, присутня. Дизайнер ювелірних виробів Джессіка Маккормак поділилася з Vogue важливими порадами, як вибрати ідеальний виріб для заручин.

Акторка Пір Анджелі і актор Дін Мартін, 1955 рік

Довіряйте своїм інстинктам. Ваша перша реакція на обручку, найімовірніше, буде правильною.

Слухайте серце, а не голову. Під час пошуку персня з діамантом я рекомендую прислухатися до серця перш, ніж запрацює мозок. Як і твір мистецтва, камінь потрібно відчути. Пам'ятайте, ви маєте отримати у відповідь емоції: це не наука, це кохання.

Реклама
Обручка акторки Мії Ферроу з діамантом 9 карат, яке їй підніс Френк Сінатра на честь заручин

Коли розпочнете пошук, переконайтеся, що камені пройшли процес Кімберлі і мають сертифікат Гемологічного інституту Америки (GIA). Така перевірка має вирішальне значення – значно більше ніж те, як високо камінь перебуває за шкалою чистоти.

Справа не лише в камені. Ключовий фактор – дизайн виробу. Немає сенсу витрачати велику суму на діамант, а потім вставляти його в оправу, яка спрощує загальний вигляд. Вони повинні ідеально доповнювати одне одного.

Диявол у дрібницях. Не забудьте додати свою індивідуальність за допомогою тонких змін дизайну. Секретні послання – це дуже романтична ідея, яку я завжди любила. Наприклад, у мого чоловіка була викарбувана цитата всередині персня. Немає нічого кращого за те, що розуміють лише двоє закоханих людей.

Він має гарно виглядати не лише сам по собі, але і на пальці. Майстерність, застосована при створенні персня, важлива незалежно від розміру каменя. Те, як він сидить і відчувається на пальці, пов'язане напряму з тим, який вигляд він матиме в результаті, і з тим, як до нього ставитимуться. Інвестувати в те, що красиво зроблено, – це не примха, а необхідність. Зрештою, його носитимуть до кінця життя.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.