До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати ідеальний капелюх

Українські дизайнери впевнено й далі підкорюють міжнародний ринок аксесуарів і головних уборів. Одним з улюблених брендів європейських модниць став австрійський ZY Hats, який створила українка Інна Павлів. Розповідаємо, що треба знати про марку капелюхів унісекс і чому неодмінно варто звернути на неї увагу.

ZY HatsZY Hats

Понад 10 років тому Інна Павлів переїхала з рідного Львова до Відня. За її словами, історія бренду ZY Hats почалася саме в австрійській столиці. "Мене надихнула тутешня культура: від менталітету людей до архітектурних ансамблів міста. Відень дуже романтичне та творче місце, яке заохочує до власної справи, особливо у сфері дизайну", — розповідає Інна.

Реклама
"Формула" ідеального капелюха

Упродовж багатьох років Інна колекціонувала капелюхи й непогано на них розумілася. "Я випробувала багато різних брендів. У мене в гардеробі є капелюхи різної якості й цінової категорії", — розповідає засновниця ZY Hats.

Головним орієнтиром під час створення модельної лінійки власного бренду для Інни стало бажання досягти певного ідеалу — капелюхи ZY Hats мають влаштовувати їхніх власників за всіма можливими параметрами. Тому було визначено, що капелюх ZY Hats — це аксесуар, який пасує до будь-якого настрою, заходу та потреб. Унаслідок головні убори бренду набули трьох виразних ознак: 1) лаконічний дизайн, який можна прикрашати й доповнювати залежно від бажання; 2) практичність і функціональність, які дає "чарівна стрічка" або, як її називають, magic tape, що регулює розмір капелюха; 3) високоякісні матеріали й ручне виготовлення всіх предметів.

Таємниці виробництва

Капелюхи бренду ZY Hats виробляють у двох місцях: фетрові — на австрійській фабриці, яка функціонує майже 300 років, і солом’яні — на чеській, яка працює в галузі виготовлення головних уборів уже понад 200 років. Такі місця для мануфактур вибрали цілеспрямовано, адже якість продукту — пріоритетна для бренду. За неї в ZY Hats відповідають фабрики з багаторічним досвідом роботи, фахівці, які вручну виготовляють кожен предмет у лінійці, і високоякісні матеріали. "На цих самих фабриках свої головні убори виробляють відомі світові бренди. Тобто наша якість нічим не поступається їм, а ось ціни навпаки — набагато демократичніші", — каже Інна.

ZY HatsZY Hats

Крім мінімалістського вишуканого дизайну, капелюхи ZY Hats неймовірно приваблюють наявністю спеціальної стрічки, яка дає змогу регулювати розмір головного убору. Завдяки такій функції можна не тільки по-різному носити й стилізувати капелюх, а й не вагаючись купувати головний убір онлайн, без примірювання. Також на цій "чарівній стрічці" є спеціальна гумка, що допомагає зафіксувати капелюх на голові й не переживати за його долю в негоду.

Never out of fashion

Для розвитку бренду ZY Hats вибрали довгострокову стратегію, що дає змогу привернути увагу клієнтів. Never out of fashion — слоган бренду. Він ніби акцентує на тому, що капелюх ZY Hats — універсальний боєць у будь-якому гардеробі. По-перше, головні убори ZY Hats, що їх створюють у стилі унісекс, матимуть однаково гарний вигляд на кожному. По-друге, дизайн цих капелюхів вельми класичний і позачасовий, що означає: вони справді не втратять актуальності вже за кілька сезонів.

"Капелюх — це аксесуар, який можна передавати в спадок, — каже Інна Павлів. — Подібно до вишуканих ювелірних прикрас, що стають родовими коштовностями й передаються з поклоніння в покоління. Так само й капелюх — якщо дивитися на наші вироби, вони дуже прості й універсальні".

ZY HatsZY Hats

Капелюх — це той аксесуар, що пасуватиме і до сукні, і до штанів, і до класичного костюма. Він матиме доречний вигляд і сонячному на пляжі, і на вулицях дощовитого міста. Головне, на думку команди ZY Hats, — поєднувати капелюхи з прекрасним настроєм. "Для мене важливо й приємно те, як я почуваюся в капелюсі, — висновує Інна. — Він як щит. Це аксесуар, що допомагає почуватися не лише стильно, а й упевнено".

Ознайомитися з усім асортиментом бренду можна на сайті zyhats.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.