До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пухнасті аксесуари стали головним гітом сезону

Тренд на пухнасті речі не обмежується лише хутряними пальтами: у сезоні осінь-зима 2021/2022 взуття, сумки та інші аксесуари також стали м’якими й пухнастими.

Тренд на пухнасті аксесуари сягає корінням 1990-х. З огляду на відродження популярності всього, що родом з дев’яностих, не дивно бачити й пухнасті аксесуари в центрі уваги. Хоча в попередніх сезонах дев’яності постали в дещо мінімалістичному й вишуканому ключі, цієї осені й зими колишня епоха сприймається як період для експериментів з яскравими кольорами й ретро-естетикою. Про це свідчить популярність таких аксесуарів, як пухнасті панами або гумки для волосся, які були стилістичними маркерами наприкінці 1990-х — початку 2000-х.

Реклама

Але капелюхи й аксесуари для волосся — не єдині пухнасті аксесуари. Як і в попередні сезони, плюшеві сумки не втрачають популярності, а хутряне взуття дедалі частіше з’являється в різних інтерпретаціях. Як і в осінньо-зимових колекціях, так і на вулицях можна було побачити мюлі з овчини, сандалі зі штучного хутра або навіть повністю хутряні чоботи в стилі Miu Miu.

Звісно, з естетичного погляду цей тренд не скрізь застосуєш. Але він точно нікого не залишить байдужим.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.