До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула презентація колекції прикрас SOVA х LITKOVSKAYA

5 вересня в арт-просторі SET відбулася презентація колаборації ювелірного дому SOVA і бренду LITKOVSKAYA. Девіз колекції продовжує внутрішній слоган бренду LITKOVSKAYA: There is no wrong side. Не існує хибної сторони, немає вивороту – ні в підході, ні в виробах. Прикраси створені поза трендами і часом, вони формують власну реальність. Реальність без початку і кінця, без другого плану. Головними каменями в ювелірних виробах стали: ретроградний малахіт, обрамлений в сучасні форми, і твердий діамант, оточений рухомими тонкими ланцюжками, що змінюють форму.

SOVA & LITKOVSKAYA

"Ця колекція, як і наш одяг, – це дослідження. Вихід за межі шаблонів і буденності, деконструювання значень і контекстів. Злиття суперечливих ідей, які формують єдиний сюжет. Суперечливих матеріалів, які формують ідеальний союз. Союз малахітової шкатулки з дитинства та архітектури нового століття. Це візуально лаконічний і простий, але двоїстий результат", – прокоментувала колекцію дизайнерка Лілія Літковська.

Реклама
SOVA & LITKOVSKAYA
SOVA & LITKOVSKAYA
SOVA & LITKOVSKAYA

Привітати команди брендів прийшли багато відомих гостей, зокрема: Аліна Паш, Уляна Бойко, Костянтин Путіленко, Марія Миготіна, Влад Топал, Іван Фролов, Анна Лукашевич, Анна Гончарова, Соня Солтес, Маргарита Мурадова, Дмитрій Дір. Гості заходу могли приміряти прикраси, познайомитися з командами двох брендів і дізнатися про тонкощі колаборації.

<b>SOVA & LITKOVSKAYA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.