До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кафи — наймодніші прикраси цієї осені

Ювелірні тренди розвиваються так стрімко, що тепер носити прикраси стало модно на вушних раковинах. Так, сережки-кафи стали найбажанішою окрасою цього сезону — від мініатюрних моделей, що імітують пірсинг, до об’ємних аксесуарів, які вкривають майже все вухо. Кафи відрізняються від класичних сережок і кліпсів способом кріплення – їх треба надягати на верхню зону вуха, що, на перший погляд, здається непрактично, хоча насправді досить зручно та стильно. Цього сезону носіть одиночні кафи як модну альтернативу моносережкам, поєднуйте їх з традиційними сережками, або нанизуйте відразу кілька аксесуарів на вушну раковину та створюйте багатошарові композиції.

Dolce & Gabbana

Цього сезону настав час розбавити свій базовий ювелірний гардероб новими трендами, а саме додати кілька ефектних пар каф. Це можуть бути мінімалістичні аксесуари Valentino з логотипом бренду в ультрамодному відтінку Pink PP, лаконічні кільця для вушних раковин з білого золота Bronx & Banco або вишукані кафи Christian Dior, що окреслюють силует вуха. Для шанувальниць максималізму також є спокусливі варіанти: кафи Dolce & Gabbana, що складаються з двох кілець і делікатного ланцюжка, драматичні прикраси з перлів Prabal Gurung або аксесуари Fendi, що повністю закривають вуха. Тим часом у колекції Elie Saab ви побачите довгі кафи з каскадами кольорових каменів, а в Givenchy знайдете різнокаліберні аксесуари, які можна міксувати один з одним.

Реклама
Fendi
Prabal Gurung
Givenchy
Elie Saab
Christian Dior
Valentino
Bronx & Banco

Vogue.ua зібрав наймодніші кафи цього сезону, які варто додати до власного гардероба.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.