До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виняткові камені: нова колекція високого ювелірного мистецтва Chopard

Нову колекцію Chopard показали в незвичному форматі. Більша її частина – це ескізи майбутніх прикрас, які проєктували під камені. Сама колекція – це насамперед все рідкісне зібрання виняткових мінералів, як і обіцяно в назві. У готових виробах керувалися принципом "не зіпсувати": більшість каменів представлені на перснях-солітерах або лаконічних сережках.

<b>Чопард эскиз</b>

Реклама

До колекції увійшли зразки дорогоцінної четвірки ювелірних каменів, всі – без обробки і деякі навіть без огранювання (журналістам пропонували представити їх фасетне майбутнє). Є рубін з Мозамбіку грушоподібного огранювання найомріянішого кольору голубиної крові, рідкісні колумбійські смарагди на чолі з найбільшим у 61,79 карата і кольорові діаманти, серед яких виділяється камінь "хамелеон" темно-сірого кольору, який змінює відтінок залежно від освітлення.

<b>чопард готови</b>

Колекцію Chopard Exceptional Gemstones доповнили самоцвіти: наприклад, чорний австралійський опал огранювання кабошон 26,44 карата, турмалін Параїба 34,63 і рідкісна фіолетова шпинель з Шрі-Ланки 12,6.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.