До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні прикраси на червоній доріжці Met Gala 2021

Жоден бал Інституту костюма Met Gala не минає без сліпучого блиску діамантів. Знаменитості мали 2 роки на те, щоб підготуватися до найочікуванішої червоної доріжки сезону, і вони впоралися з цим завданням чудово. Голлівудський гламур ознаменував собою відкриття урочистого заходу, де зірки демонстрували свої ретельно підібрані сукні та ювелірні прикраси. Кисті рук, пальці, вуха, шиї й лінії декольте сяяли неймовірними дорогоцінними каменями головних ювелірних Домів. Vogue.ua зібрав найкращі прикраси на червоній доріжці Met Gala 2021.

Гейлі Бібер в Tiffany & Co.
Bulgari

Ріанна, як на сцені, так і в житті, звикла створювати шоу. На червоній доріжці Met Gala співачка з'явилася в одному з найбільш обговорюваних образів вечора — сукні-коконі з кутюрної колекції Balenciaga. Але Ріанна вирішила на цьому не зупинятися і вибрала високоювелірні й вінтажні прикраси Bvlgari з діамантами більш ніж у 267 карат. Інша модниця і амбасадорка Дому Bvlgari Вітторія Черетті вибрала знакове кольє Serpenti з колекції високого ювелірного мистецтва. Модель доповнила кольє з білого і жовтого золота відповідною каблучкою, а також браслетом Serpenti Viper і сережками B.zero1. Свої образи за допомогою прикрас Bvlgari доповнили також Лілі Олдрідж, Ейса Гонсалес і Леслі Грейс.

Реклама

Tiffany & Co.

Ювелірні прикраси Tiffany & Co. стали тріумфаторами вечора за кількістю зірок, що вибрали цей бренд для виходу на червону доріжку Met Gala. Гейлі Бібер сяяла в діамантовому кольє Tiffany & Co. Blue Book і в діамантових каблучках з трьох колекцій бренду, що вигідно відтіняли сукню Saint Laurent. Актриса Джордан Александр, відома за новим серіалом "Пліткарка", зробила ставку на яскраве кольє Tiffany & Co. Schlumberger ®, сережки і браслет Blue Book, і на каблучку Tiffany & Co. Schlumberger ® Ailsa, що гармоніювала з її неймовірною сукнею Christopher John Rogers. Відзначена нагородою актриса Трейсі Елліс Росс мала приголомшливий вигляд у кліпсах і в каблучці Tiffany & Co. Schlumberger®. Їх доповнювали діамантові браслети Tiffany & Co. Blue Book, а фоном для них став синій ансамбль Balenciaga. Більше образів знаменитостей у прикрасах Tiffany & Co. дивіться в нашій галереї.

Cartier

Багато знаменитостей вирішили доповнити своє вбрання прикрасами ювелірного Дому Сartier. Біллі Айліш вийшла на доріжку в образі Мерилін Монро, продемонструвавши 18-каратні прикраси з білого золота. Тімоті Шаламов використав цю можливість, щоб показати своє унікальне відчуття стилю — актор надяг дві брошки Cartier 1928 року, які були прикріплені до талії його білосніжного костюма Haider Ackermann. Вибір Шаламова не спроста припав саме на ці аксесуари — річ у тому, що ці брошки були зроблені в епоху ар-деко у власній нью-йоркській майстерні Дому. Символічно, чи не так?

Hublot

Не минулося на червоній доріжці й без розкішних швейцарських годинників Hublot. Уміння носити дорогий аксесуар продемонстрував Лоу Роуч — зоряний стиліст Лоу Роуч, який вже не один рік поспіль працює над іміджем Зендаї. Музикант Chance the Rapper своєю чергою доповнив брючний костюм Ralph Lauren годинником Hublot Classic Fusion King Gold Pavé, а співачка Кейлані з'явилася в сріблястому ансамблі AlietteNY і годиннику Hublot Big Bang One Click Rainbow.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.