До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Галь Гадот у браслеті Tiffany & Co. в новому фільмі "Диво-жінка: 1984"

Світова прем’єра нового фільму "Диво-жінка: 1984" запланована на 16 грудня, і Галь Гадот знову постане в культовому образі Диво-жінки і її альтер его Діани Прінс. У фільмі режисерки Петті Дженкінс на головній героїні в образі Діани можна побачити легендарний браслет Tiffany & Co. Elsa Peretti® Bone, що виготовлений у жовтому золоті й відсилає до незруйновних широких браслетів Диво-жінки і її героїзму.

Кадр із фільму "Диво-жінка: 1984"

"Браслет-каф Elsa Peretti Bone — найразючіша прикраса, яку я коли-небудь бачила. Вперше я дізналася про цей шедевр, коли отримала в подарунок його вузьку версію від матері свого колишнього. Я миттєво закохалася в браслет, але багато років по тому, побачивши на якомусь сайті його широку варіацію й дізнавшись його історію, я не відразу зрозуміла, що це одна й та сама модель. Коли з’ясувала, що це подовжена версія того ж браслета Peretti, для мене це відразу піднесло всю колекцію на неймовірну висоту. Моя любов до браслетів-кафів чарівним способом знайшла своє втілення в образі головної героїні фільмів про Диво-жінку, які я режисувала, оскільки вони ідеально вписуються в її характер. Ми представили цей браслет як єдину прикрасу, яку Діана Прінс носить у "Диво-жінці: 1984". Він має на ній абсолютно разючий вигляд, і я нетерпляче очікую на прем’єру, щоб всі побачили, як ми його показали", — коментує Петті Дженкінс.

Реклама
Браслет Tiffany & Co. Elsa Peretti Bone

"Мені завжди подобався легендарний браслет-каф Ельзи Перетті, це символ енергії й вишуканості. Коли режисерка "Диво-жінки: 1984" Петті Дженкінс вирішила доповнити ним образ Діани Прінс, я подумала, що це ідеальний спосіб віддати належне силі героїні", — зауважила Галь Гадот.

Постер фільму "Диво-жінка: 1984"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.