До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior запускає сервіс кастомізації годинників

Dior запускає сервіс кастомізації в годинниковому підрозділі. Тепер бренд пропонує клієнтам зробити власну комплектацію годинника Grand Bal.

Dior Grand Bal Couture – так називається послуга, завдяки якій можна зібрати власний годинник Grand Bal з більш ніж 200 мільйонів комбінацій. Це найближчий до моди годинник Dior – кожне поповнення лінії неминуче нагадувало про кутюрні техніки або бали, що так полюбляв засновник Дому.

Реклама

<b>dior watches</b>

З матеріалів для корпуса можна вибрати сталь або золото, діаманти круглого або багетного ограновування – для безеля, а лак, перламутр або виробне каміння (опал, бірюза, малахіт) – для циферблата. Головна особливість годинників Grand Bal залишається незмінною: фірмовий калібр Dior Inverse. Його функціональний ротор традиційно розміщений над циферблатом годинника. Він забезпечує той самий кінетичний ефект, який подобається шанувальникам як складної механіки, так і віртуозних візуальних рішень у годиннику. Обертання ротора Dior Grand Bal викликає асоціації з рухомою бальною спідницею, а декор всіляко її імітує. Його прикрашали плюмажем з кольорових пір'їн італійського півника, плетінням шовкової нитки і золотою сіткою, імітували мереживо за допомогою діамантового паве і плісе – складеними в техніці оригамі перламутровими пластинами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.