До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір ночі: нова колекція прикрас FREYWILLE

Чорний – колір сили, влади і впевненості. Вважають, що людям, які вибирають цей відтінок, властиві: почуття власної гідності, скупчення певної влади та лідерські риси. Незважаючи на мінливі тенденції моди, чорний завжди залишається актуальним, затребуваним і улюбленим кольором як дизайнерів, так і fashion-інсайдерів по всьому світу.

У XIV столітті в більшій частині Європи його носили члени королівської сім'ї, духовенства, судді та урядовці. Європейські правителі бачили в цьому кольорі силу, гідність, смиренність і стриманість. До кінця XVI століття це був колір, який носили майже всі монархи Європи і їхні двори.

Реклама

Сьогодні чорний є популярним завдяки своїй актуальності та універсальності. Він має вигідний вигляд у всіх поєднаннях. Деталі, аксесуари та прикраси чорного кольору надають своєму власникові елегантності та вишуканості, створюють особливий таємничий шарм.

<b>FREYWILLE_Black</b>

Пристрасть до елегантного і витонченого надихнула художників австрійського ювелірного дому FREYWILLE на створення ідеального дизайну L'Amandier Noir, основним мотивом якого стала гілка мигдалю Вінсента ван Гога. На емалевому полотні народилася унікальна інтерпретація оригіналу великого митця. Як відомо, дерево мигдалю цвіте дуже рано, так віщує весну. Для Ван Гога заквітлі гілки мигдалю символізували нове життя.

Прикраси FREYWILLE виконані з сяйного 24-каратного золота на емалі і оправі, що обрамляє малюнок. Дизайн створює ідеальну гармонію між золотистими гілками і насиченим чорним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.