До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cумки-косметички — модний тренд цієї весни

Сумки із застібкою-змійкою, подібні до косметичок для б’юті-приладдя, — модна покупка сезону весна-літо 2021. Бренди вирішили переосмислити свої знакові косметички й запропонувати повсякденний варіант. Цієї весни Christian Dior показали ідеальний аксесуар на щодень — сумку-косметичку Dior Travel з м’якої шкіри ягняти. Завдяки ручці й знімному ременю сумку можна носити в різних варіаціях: у руці, на плечі або навіть через плече.

Ніколя Жеск’єр у колекції осінь-зима 2020/2021 представив нову сумку бренду Vanity purse, яка цієї весни набула нових колірних рішень. Як випливає з назви, сумка подібна до класичної косметички бренду Nice Vanity Monogram, але має набагато практичніший дизайн зі структурованою формою для повсякденного носіння. Завдяки функціональному дизайну цей аксесуар із золотою застібкою-змійкою вздовж його контуру, верхньою ручкою й знімним шкіряним ремінцем може легко стати "універсальним солдатом" у гардеробі модниць.

Реклама
Louis Vuitton

Сумки-косметички були представлені й у колекції Chanel весна-літо 2021. З легкої руки Віржині Віар на подіумі з’явилися елегантні мікроаксесуари, які можуть легко конкурувати з мініатюрними сумками Симона Порта Жакмюса. У колекції Coach знайшлося місце функціональним сумкам на змійці, які були споряджені додатковими зовнішніми кишенями для зручного зберігання дрібних предметів. Тим часом Dolce & Gabbanа представили схожий дизайн сумки, але без змійки.

ChanelCoach
Dolce & Gabbanа

Якщо багато які модні Доми акцентували у своїх колекціях переважно на повсякденних варіантах сумок, то Roger Viver запропонували формат для вечірнього дрес-коду. Бренд продемонстрував ошатну замшеву сумку з блискучою пряжкою в трьох кольорах: салатовому, малиновому й чорному.

Vogue.ua зібрав 10 актуальних сумок-косметичок — від моделі Louis Vuitton, прикрашеної фірмовою монограмою бренду, до яскравого варіанту в кольорі фуксії Miu Miu.

<b>сумки косметички</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.