До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cinemagia: нова колекція високого ювелірного мистецтва Bvlgari

Зв'язок ювелірного Дому Bvlgari і кіно – як шлюб Елізабет Тейлор і Річарда Бертона: яскравий і публічний, сповнений легенд і прикрашений великокаратним дорогоцінним камінням.

Bvlgari Cinemagia

Роман розпочався за часів Dolce Vita – коли голлівудські продюсери відкрили для себе римську кіностудію Cinecittà в 1950-х, а кінозірки – італійський світ моди і ювелірної майстерності, розквартирований в бутиках у межах вулиці Кондотті. Виняткові коштовності зі скриньок знаменитостей як Елізабет Тейлор досі роблять сенсацію на аукціонах.

Реклама
Bvlgari Cinemagia

Сьогодні тему кіно Bvlgari підтримують багатогранно. Будинок є спонсором Берлінського, Венеційського, Каннського і Шанхайського кінофестивалів. Нещодавно бренд об'єднався з Tribeca Studios для створення серії короткометражних фільмів-присвят особливим жінкам.

Кольє Action!

У новій колекції високого ювелірного мистецтва Cinemagia майстри Будинку розповідають про магію кіно мовою винахідливого дизайну і каратних каменів. Особливі прикраси ще й приправлені фірмовим почуттям гумору. Одне з показових кольє в колекції Action! зроблене з нетиповим для ювелірного світу матеріалом – цирконієм. Його сріблясто-чорний відлив нагадує стару кіноплівку, яка мерехтить у темряві металевої бабіни (цей ефект надає діамантове паве загальною вагою 32,21 карати). Не менш веселий вигляд має брошка у формі склянки з попкорном з коралових пластин і діамантів.

Bvlgari Cinemagia

Значну частину колекції складають прикраси, які ідеально вписуються в образ класики високого ювелірного жанру Bvlgari: великі камені, барокова надмірність і любов до кольору.

Креативний директор Bvlgari Лючія Сільвестрі збирає виняткові камені в одній прикрасі як художник, комбінує, наприклад, фіолетовий аметист, блакитний сапфір, помаранчевий спесартин, рожевий і зелений турмаліни. У колекції багато є породистих смарагдів. У центрі кольє Emerald City – смарагд 21,49 карат, сотуар Gina прикрашає кабошон 34,73 карати, а в Forever Liz красується восьмигранний камінь 24,46 карати. Є впізнавані кольє-пекторалі, зібрані як пластрони, і прикрашені зверху аплікаціями з каменів виробів у вигляді орієнтальних бабок і дерев. Намисто Pirates Treasure – приклад великого стилю Bvlgari: великі сапфіри ограновування "кушон" по 12 карат кожен оточені композицією з 94 діамантів, 188 смарагдів, 200 сапфірів і онікса, що нагадує архітектурні шедеври Риму.

<b>Cinemagia Bvlgari</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.