До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про нову колекцію окулярів CASTA

Український бренд окулярів CASTA представив нову колекцію. Присвячена вона місту, як точці на карті й місцю дійства найяскравіших подій. Місто тут виступає як місце тяжіння найрізноманітніших людей зі своїми цілями й амбіціями, настроєм і потенціалом, талантами й енергетикою. У місті ти ніколи не знаєш, хто перед тобою і який усесвіт таїться в людині, що проходить повз, сусідській дівчині в смішних окулярах або хлопці, який сидить навпроти в барі.

Реклама

Нова рекламна кампанія є логічним продовженням всієї концепції CASTA — бренду, що призначений для молодих і активних містян, які не бояться змінюватися й охоче це роблять, зокрема й за допомогою ненудних аксесуарів. Великий ребрендинг марки відбувся 2017 року й за цей час вона стала однією з улюблених в українських споживачів.

Візуально нова колекція CASTA відсилає до стилістики 1970-х. Цей час також вибрано не просто так, адже саме сімдесяті стали першим десятиліттям, що не нав’язувало певний жорсткий стиль, а виступало за різноманітність. Саме тоді fashion-індустрія стала пропонувати, а модники залюбки змішували в одному образі безліч стилів. Різноманітність характерів і образів — невіддільна частина ДНК CASTA, щоб кожна людина могла знайти в колекції те, що личить саме їй.

До нової колекції ввійшли великі окуляри прямокутної форми, моделі з кольоровими скельцями в оправі й без, лаконічні дизайни з металевою основою, окуляри у вінтажному стилі й маски, що закривають половину обличчя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.