До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про нову модель годинників Hublot

Швейцарська марка Hublot у співпраці з французьким художником Рішаром Орлинські випускає нові моделі годинників Classic Fusion Aerofusion Chronograph.

Рішар Орлинські у співпраці над годинниками Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Hublot

"Об'єднання наших світів – Hublot, з їхніми винятковими годинниками, і мого, з навіяними поп-артом скульптурами, – трапилося спонтанно. Союз більш ніж органічний", – каже Рішар Орлинські. Він здобув репутацію найбільш комерційно успішного французького художника, який воліє показувати свої фацетовані яскраві скульптури – пантер, ведмедів і Кінг-Конгів – не в галереях, а на схилах Куршевеля, набережній Круазетт у Каннах або Design District у Маямі. Разом з Hublot він створив моделі годинників, які СЕО компанії Рікардо Гвадалупе називає "скульптурами, які показують час".

Реклама
Хронограф Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Blue Ceramic, механізм з автопідзаводом, корпус і безель з кераміки, ремінець з каучуку, Hublot. Лімітована серія

Моделі хронографа Hublot Classic Fusion виконані з яскраво-синьої, яскраво-червоної, чорної або зеленої кераміки, полірованого титану або золота у формі 12-гранного безеля, 24-гранного безеля і 24-гранного корпуса – тому оформлення годинників нагадує огранування діаманта. Серія лімітована: випущено не більше 200 екземплярів кожної моделі, тому годинники можна вважати колекційними.

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.