До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ланцюжок натхнення: кольє фонду Олени Пінчук і Guzema Fine Jewelry

Фонд Олени Пінчук і Guzema Fine Jewelry представили спільну колекцію кольє під назвою Inspirement Chain у межах проєкту "Я зможу!". Також відкрили фотовиставку за участю менторів проєкту. Ця кампанія спрямована на посилення жіночої ролі в суспільстві, взаємної підтримки та створення сестринства.

"Рецепт успіху у кожного свій, але є те, що об'єднує всіх успішних людей: коли вони досягли успіху, у них є бажання простягнути руку допомоги тим, хто тільки на початку свого шляху! І саме про це наш проєкт", – Олена Пінчук.

Реклама

До фотопроєкту приєдналися Олена Пінчук, Валерія Гузема, Світлана Бевза, Олена Борисова, Слава Фролова, Алла Клименко, Яніна Соколова, alyona alyona, Ярослава Гресь, Соня Забуга, Олена Кондратюк, Аліна Шатернікова, Лера Бородіна, Олена Гудкова, Зоя Литвин, Уляна Пчолкіна. На презентацію колаборації зібралися майже всі учасниці проєкту "Я зможу".

<b>guzema_pinchuk</b>

"Для менторського проєкту "Я зможу!" ми створили кольє, яке надихає. У межах цього проєкту ми зібрали багатьох успішних жінок, які готові допомогти кожному, хто на початку свого шляху, на початку своєї кар'єри. Це кольє – символ підтримки, надії і насамперед віри. Кожна з нас особлива і здатна абсолютно на все", – каже Валерія Гузема.

<b>guzema_pinchuk_people</b>

Всі зібрані кошти від продажу кольє спрямують на розвиток і підтримку проєктів, створених жінками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.