До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cartier співпрацюватимуть з The Lion's Share Fund

25 вересня 2020 року провідний ювелірний Дім Cartier долучився до The Lion's Share Fund — безпрецедентної ініціативи, що об’єднує бренди, захисників природи й споживачів для спільного подолання глобальної кризи довкілля, біорізноманіття та клімату. Інноваційний фонд під егідою Програми розвитку ООН спільно з об’єднанням компаній і партнерів ООН прагне інвестувати понад 100 мільйонів доларів на рік упродовж наступних п’яти років, щоб зупинити втрату біорізноманіття планети. Цю акцію фінансують бренди-учасники, що спрямовують 0,5% своїх медіаінвестицій щоразу, коли образ тварини фігурує в їхній рекламі.

Cartier х The Lion's Share Fund

"Краса світу природи завжди була джерелом натхнення і творчості для позачасових речей Cartier, — сказав Сіріл Віньєрон, президент і головний виконавчий директор Cartier International. — Як громадяни цього світу, ми вважаємо своїм обов’язком захищати його біорізноманіття та впливати на збереження дикої природи. Це означає, що Cartier підсилить підтримку таких інноваційних проєктів, як The Lion's Share Fund, і об’єднає зусилля для збереження світової природної спадщини задля майбутніх поколінь".

Cartier х The Lion's Share Fund
Cartier х The Lion's Share Fund
Cartier х The Lion's Share Fund

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.