До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Gunia Project представляє лінійку прикрас-амулетів "Сонце"

Нова колекція Gunia Project – це дебютна лінійка прикрас на кожен день. Сережки і кулони на ланцюжках різної довжини виконані зі срібла, покритого жовтим золотом. Носити такі можна порізно або стилізувати, нашаровуючи каскади ланцюжків. Вироби пасують як дівчатам, так і хлопцям.

Під час роботи над колекцією творці бренду Наталя Каменська та Марія Гаврилюк шукали тотемних тварин з української культури. У першій колекції вони представляють кілька символів, які відображають знакові історичні епохи.

Реклама

Підвіски "Сонце" і "Лютий звір – риська" цитують амулети епохи християнізації Київської Русі. Сережки і кулон з левом – це початковий період українського бароко. Саме зображення натхненне пригодами найстарішого скульптурного символу Львова – Лева Лоренцовича. У дусі бренду зображення витримані в стилі наїву, так що хижаки виглядають прирученими тваринами.

З новою колекцією бренд продовжує розширювати лінійку продуктів. "Gunia Project – це бренд-проект. Ми хочемо створювати нові традиції, переосмислювати історію в сучасному дизайні, робити речі, які б ставали фамільними цінностями", – каже Наталя Каменська, авторка бренду.

<b>риська лютий звір</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.