До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки з двома ремінцями — практичне літнє взуття

Цього літа однією з найбажаніших пар взуття стали босоніжки. Крім елегантних пар з Т-подібними ремінцями й утилітарних моделей з акцентом на великий палець, дизайнери пропонують босоніжки з двома ремінцями-перемичками, про які сьогодні й розповідаємо. Такі моделі практичні й комфортні в повсякденному носінні — вони взуваються за кілька секунд, а також добре фіксують ногу. У них можна легко проходити цілий день, переміщаючись між діловими зустрічами й встигаючи заскочити на вечірній коктейль на літній терасі.

босоножки весна-лето 2020Bottega Veneta

Босоніжки або мюлі з подвійними ремінцями з кожним днем ​​закохують у себе дедалі більше модниць у всьому світі. Та й не дивно, адже це зручне міське взуття — порятунок спекотним літом. У колекції Bottega Veneta, крім культових мюлей всіх відтінків веселки, які придбали собі все streetstyle-зірки, з’явилися також босоніжки з двома масивними плетеними ремінцями. У шкіряних босоніжках на середніх підборах Rag & Bone й оливкових парах Rejina Pyo можна не замислюючись проходити все літо, а за допомогою зелених мюлей з пір’ям Staud додати життєрадісних барв навіть до найпростішого вбрання.

Реклама
босоножки весна-лето 2020Rag & Bone
босоножки весна-лето 2020Staud
босоножки весна-лето 2020Rejina Pyo

Vogue.ua зібрав 10 модних пар босоніжок з двома ремінцями-перемичками.

<b>double strap</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.