До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великі надії: святкова колекція Ruslan Baginskiy

2020-й рік запам’ятається більшості своєю непередбачуваністю й нестабільністю. Але закінчити його все одно хочеться на оптимістичній ноті, а 2021-й зустріти у святковому настрої. У новорічну ніч загадати бажання, піти на вечірку і, звісно ж, потішити близьких подарунками.

Щороку бренд Ruslan Baginskiy випускає лімітовану святкову колекцію, предмети якої можуть стати ідеальним подарунком на День святого Миколая, Новий рік та Різдво. Шапки, шарфи, вушанки, рукавички й кашкети представлені на сайті Ruslan Baginskiy і в шоурумі бренду у восьми кольорових опціях, щоб кожен міг скласти свій святковий сет — для себе, подруги, сестри й мами.

Реклама

З новою колекцією і святковим кампейном Ruslan Baginskiy створює абсолютно веселий настрій. Шарф-пончо бренд пропонує носити на голе тіло, в’язану пухнасту шапку в парі із червоною помадою й масивними золотими прикрасами, а вушанку — з високими шкіряними чоботами.

У цих затишних аксесуарах хочеться пити глінтвейн десь на карпатській вершині, кататися на ковзанах і дивитися на салют опівночі 31 грудня, будувати плани й мріяти про те, що наступного року вони вже точно здійсняться.

<b>Ruslan Baginskiy 2020 holiday</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.