До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бодічейн – найефектніша прикраса цього літа

Свій гучний камбек бодічейни, або ланцюжки для тіла, здійснили минулого року – тоді вони зʼявилися на подіумах майже всіх модних брендів: від Chanel до Gucci. Цього ж літа такі ланцюжки не здають позицій і можуть справедливо вважатися найефектнішою прикрасою. Vogue.ua зібрав найстильніші образи з бодічейнами в колекціях весна-літо 2022.

Blumarine

Натільні ланцюжки прикрашали талію модниць і в минулому столітті, наприклад, на показах Chanel Карла Лагерфельда у 1990-х роках. Тоді Клаудія Шиффер, Наомі Кемпбелл, Беверлі Джонсон, Карла Бруні та Єва Герцігова носили блискучі ланцюжки з різнокольоровими бікіні, у 2010-му Періс Гілтон теж відкрила для себе їхню привабливість, а в 2017-му Емілі Ратаковскі доповнила свої бікіні ланцюжками для тіла на пляжі – образ, з яким експериментували також Кендіс Свейнпол і Ріанна.

Реклама
Acne Studios
Chanel

Цього сезону на передній план вийшли крупнокаліберні ланцюжки, як у колекціях Chanel, Blumarine та Acne Studios. Вони доповнюють трикотажні комплекти, твідові костюми та максісукні з невагомої тканини. Проте не менш елегантними будуть і тонкі, ледь помітні бодічейни, як на показах Missoni та Versace by Fendi. Дизайнери закликають носити їх з блискучими топами і звабливими спідницями, а також з атласними ромперами, підкреслюючи лінію талії.

Versace by Fendi
Missoni

Vogue.ua зібрав 5 ефектних бодічейнів, які варто додати до своїх літніх образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.