До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Авантюрин на циферблаті годинника: тенденція на #SIHH2018

"Визначати час? А навіщо?", – жартують розробники нових годинників із серії "Поетичної астрономії" (Poetic Astronomy) Van Cleef & Arpels. – Нам важливіше створити атмосферу радості від того, що час йде". На циферблаті Lady Arpels Planétarium, оснащеним спеціально розробленим механічним калібром, відтворений небесний балет. Сонце (жовте золото) і найближчі до нього планети – Меркурій (перламутр), Венера (зелена емаль) і Земля (бірюза) з Місяцем (діамант) – рухаються зі швидкістю, що відповідає реальній: Меркурій проходить повне коло за 88 днів, Венера – за 224, а Земля – за 365, Місяць робить коло навколо Землі за 29,5 дня. Не обійшлося і без символу удачі – зірки, що падає, по якій можна відраховувати години. Картину доповнює реалістичне відображення опівнічного неба, яке зроблено з пластини авантюрину.

Lady Arpels Planétarium, Van Cleef & Arpels

<b>новые часы с авантюритом</b>

Реклама

Коли годинникарям потрібно використовувати образ зоряного неба, в хід може йти емаль або мікропаве, але краще за всіх із завданням справляється авантюрин – камінь з включеннями металу. Мають ефектний вигляд на лаконічних циферблатах A.Lange & Sohne Saxonia і в компанії з рожевим золотом і діамантами – як і в Kalparisma Nova Galaxy марки Parmigiani Fleurier, де яскрава зірка виконує роль секундної стрілки.

Saxonia, A.Lange & Sohne
Kalparisma Nova Galaxy, Parmigiani Fleurier
Rotonda de Cartier

Читайте також:

Аксессуары коллекции Alexander Wang осень-зима 2018/2019​

Романтика в действии: обновленная коллекция Dewdrop от De Beers

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.