До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ARTUP і художниця Олександра Токарева створили колекцію хусток

Платформа ARTUP у колаборації з художницею Олександрою Токаревою представляють серію хусток із зображенням акварелей художниці в київському ЦУМі.

"Серія хусток з рослинними мотивами — про естетику, красу, відкритість і самобутність самого життя. Коли я спостерігаю за рослинами, ніби бачу суть усього живого, а коли створюю свою роботу — розчиняюся в ній і стаю чимось безмежним, що не має ні початку, ні кінця... ", — розповідає Олександра Токарева.

Реклама

Основою зображення хусток стала графіка художниці. Її техніка — акварель, що багаторазово накладається шар за шаром до появи потрібної насиченості кольору. Ця багатошаровість уособлює особисті емоції й думки, які, накладаючись одна на одну, створюють цілісну картину неповторності кожного фрагмента.

У своїй практиці Олександра працює з природою людини загалом, психологією взаємодії між людьми. Свої власні спостереження, переживання і враження вона візуалізує здебільшого на художньому медіумі — графіку.

Серія акварелей до того, як перетворилася на хустки, експонувалася 2018 року на Kyiv Art Week від Щербенко Арт Центру, 2020 року — у межах групового проєкту Metaphor of Dreams у Mironova Gallery та на ярмарку Saturday Art Fair у Kooperativ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.