До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 головних сумок сезону осінь-зима 2021/2022

За загальним визнанням, сумки були у творчій відпустці впродовж більшої частини 2020 року — у задній частині гардероба. Будемо чесні: нікому не потрібна сумка, щоб перенести бальзам для губ з кухонного столу на приліжковий столик. Однак тепер цей важливий аксесуар повертається в модну гонитву завдяки появі безлічі нових тенденцій у сфері сумок. Акцент на вишуканість — головна майстерність сезону, що заслуговує на пильну увагу. А сумки, розшиті лелітками й немов створені для дискотек, і на ремені з ланцюжком — уже беззастережна класика. Vogue.ua зібрав 8 головних сумок майбутнього осінньо-зимового сезону 2021/2022.

Тоут

Якщо численні флакони з дезінфекційними засобами для рук і набір масок переповнюють вашу сумку-crossbody, дозвольте нам познайомити вас із найкращою інвестицією сезону осінь-зима 2021/2022 — об’ємною сумкою-тоутом. Досить містка, у класичних чорно-коричневих тонах, як у Hermès, Fendi і The Row. А якщо ви все ще працюватимете з дому в недалекому майбутньому, то вона точно стане в пригоді вам для перевезення овочів з ринку.

Реклама

<b>сумки тоут осень-зима 2021/2022</b>

Ланцюги

Сумки з ручкою-ланцюгом, що займають провідну позицію у всіляких рейтингах, залишаться з нами й восени. З характерними шипами від Valentino, мініатюрні, але не менш спокусливі від Louis Vuitton — дизайнери також продемонстрували новий тренд на "мультяшні" ланцюжки з контрастних матеріалів, як у Longchamp, Ports 1961 і Acne Studios.

<b>Сумки с цепочками осень-зима 2021/2022</b>

"Плюшеві" сумки

Якщо повернення до соціального життя викликає непереборне бажання поспішно сховатися на дивані у вітальні, то цей варіант для вас. Найприємніша тенденція осені — це сумки з пухнастою і м’якою текстурою, які можна притиснути до тіла, як собаку-терапевта. Від варіантів з короткою шерстю, як у Celine і Tod's, до кудлатого штучного хутра, як у колекціях Miu Miu, Prada, JW Anderson і Chloé.

<b>Плюшевые сумки осень-зима 2021/2022</b>

Багатозадачні сумки

Численні кишені, відділення для пляшки води, зручні маленькі мішечки для губної помади — осінні багатозадачні аксесуари готові до прийдешнього сезону. Одягніть їх на стегна, як моделі Max Mara, опережіться, немов ременем безпеки, як у Gucci, виберіть мінісумку для кредитної картки й помади від Hermès, або зупиніть свій вибір на великому золотому вусі від Schiaparelli.

<b>Многозадачные сумки осень-зима 2021/2022</b>

У стилі диско

Зі зрозумілих причин дизайнери зробили ставку на декоровані, розшиті лелітками й скляними намистинами моделі сумок для численних прихильників вечірок, які бажають надолужити згаяне. Такий гарячий тренд презентував бренд Gucci, мінодьєр якого у формі серця став помічником у вивченні анатомії.

<b>Сумки в стиле диско осень-зима 2021/2022</b>

Міні й максі

Найяскравішим візуальним резюме торішніх дебатів про предмети розкоші дизайнери одностайно вважають екстремальні пропорції сумок. Аксесуари Marni мають досить місця для абсолютно всього найпотрібнішого й навіть трохи більше, а в Chanel, Moschino і Salvatore Ferragamo місця вистачить на три головні must have позиції: кредитну карту, санітайзер і захисну маску.

<b>мини и макси сумки осень-зима 2021/2022</b>

Замки

Навісні замки поступово повертаються на застібки й ручки розкішних сумок відтоді, як Метью Вільямс запровадив їх у Givenchy. Його першим оновленням популярної сумки Antigona стало додавання масивного замка, оскільки він назвав фурнітуру одночасно символом своєї прихильності французькому дому й нагадуванням про любов, що відсилає до замочків на Мосту мистецтв у Парижі, що їх вішають закохані. Жодного разу з часів сумки Chloe Paddington ми не бачили стільки замків, що сяють на тлі шкіри — у Loewe, Louis Vuitton, Versace, Celine і багатьох інших.

<b>Сумки с замками осень-зима 2021/2022</b>

Оновлена класика

Пандемія змусила вас замислитися про те, як і на що ми витрачаємо свої кошти. Можливо, саме тому класика — сумки Jackie від Gucci, Hourglass від Balenciaga і Flamenco від Loewe — на думку роздрібних продавців, знову на піку своєї популярності, оскільки багато фанатів моди вирішили відмовитися від постійно мінливих модних тенденцій та інвестувати в позачасове майбутнє. Тож не дивно, що лідери домів повернулися на осінні подіуми — бренди прагнуть відродити свої улюблені моделі.

<b>классические сумки осень-зима 2021/2022</b>

Текст: Ellie Pithers

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.