До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 аксесуарів, на які варто звернути увагу

Значення аксесуарів сьогодні складно переоцінити, адже одна маленька деталь може повністю змінити образ, зробити його цікавішим. Для когось тією самою фінальною точкою завжди стає сумка, хтось увесь гардероб збирає навколо однієї пари взуття, а хтось повинен мати на вибір щонайменше з десяток прикрас. Ми вибрали перспективні молоді бренди, які роблять аксесуари на будь-який смак.

Сумки MARGESHERWOOD

Marge Sherwood — корейський бренд, названий на честь головної героїні фільму "Талановитий містер Ріплі" Мардж Шервуд. Засновниці марки, сестри Сонин Ум і Суньон Кім, розповідають, що нерідко черпають натхнення в кінематографі. Також дівчата захоплюються танцями й сучасним мистецтвом, завдяки чому сумки Marge Sherwood вирізняються лаконічною формою, невеликим розміром і практичністю.

Реклама
Marge Sherwood
Marge Sherwood
Лофери HEREU

Іспанський бренд HEREU вподобають шанувальники зручного й ефектного взуття. Марку створили Хосе Луїс Бартоломе і Альберт Ескрібано, які до цього працювали в Лондоні й Парижі, а потім вирішили повернутися додому, щоб дати нове життя середземноморським традиціям створення взуття. Серед джерел їхнього натхнення — фольклорна спадщина, потяг до природи та артизанальні техніки. Серед гітів HEREU — лофери з плетінням, а також грубі сандалі з різнокольорової шкіри.

HEREU
HEREU
Ремінь DEHANCHE

DEHANCHE — марка, що спеціалізується на випуску ременів, які хочеться порівняти з творами мистецтва. Естетика бренду базується на поєднанні чіткої форми й жіночних ліній, завдяки чому ремені DEHANCHE можуть як формувати силует, так і просто стати елегантним акцентом в образі. Серед наших фаворитів — широкі паски, які нагадують корсети. Їх хочеться носити і з легкими сукнями, і з вузькими штанами.

DEHANCHE
DEHANCHE

Шапка THE ANYU

Шапка — аксесуар, усю суть якого відкриваєш для себе поступово. І якщо в юності нас було практично неможливо змусити надягти цей головний убір, то зараз не хочеться його знімати до квітня. Шапки давно перестали бути лише способом захистити голову — тепер це аксесуар, завдяки якому можна змінювати настрій образу. Нам подобаються шапки молодого українського бренду THE ANYU із кашеміру та мериносу.

THE ANYU
THE ANYU
Ботильйони LNB STUDIO

Грузинська марка LNB STUDIO спеціалізується на створенні архітектурного взуття з чіткими лініями й відсутністю зайвих деталей. У новій колекції бренд робить ставку на цікаву форму каблука, що має особливо ефектний вигляд під час ходьби.

LNB STUDIO
LNB STUDIO
Прикраси Alighieri

"Не зараховую себе ані до модного світу, ані до ювелірного. Я працюю на перетині літератури, антропології і соціології", — каже Рош Махані, засновниця бренду ювелірних прикрас Alighieri, яка закінчила Оксфорд, захистила диплом з "Божественної комедії" Данте і зробила цей твір основою свого ювелірного бренду. Кожна окраса марки пов'язана з Данте, нагадуючи відразу і про середньовіччя, і про Стародавню Грецію, і про барокову архітектуру. У руках Махані цей набір референсів має надзвичайно сучасний і актуальний вигляд.

Alighieri
Alighieri

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.