До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 сумок, які всі носять цього літа

Літо – час, коли варто дозволити собі більшої легкості, в тому числі у виборі аксесуарів. Тим більше, що цього сезону абсолютно природно ходити в офіс з плетеною сумкою або навчитися брати з собою з дому тільки найнеобхідніше і насолоджуватись малюткою Jacquemus в руках. Vogue.ua подивився, які сумки стали найпопулярнішими цього літа.

Ще менші

Симон Порт Жакмюс цього літа показав, що любить і вміє гратися з розмірами. Якщо капелюхи він створив просто з величезними полями, то сумки якраз навпаки зменшив до непристойності.

Реклама
На поясі

Сумки на поясі настільки полюбили модники по всьому світу, що найближчим часом точно варто очікувати маси інтерпретацій цього функціонального тренда. Один з найкращих прикладів показала як завжди Міучча Прада – її сумки на пояс з практичного чорного нейлону прослугують дійсно довго.

На мотузці

Невелика сумочка на мотузці, що нагадує турецький кисет, зазвичай, асоціюється з сезоном різдвяних вечірок – їх часто розшивають лелітками або бісером, а компактний розмір робить її незамінною в парі з ошатною сукнею. Але хто перешкоджає додати трохи святковості до літнього образу?

Наплели

Сумки-авоськи, безсумнівно, мають доречний вигляд з легкими батистовими сукнями і плетеними капелюхами, але ось практичність – не їхня сильна сторона. Однак нью-йоркський бренд Staud Moreau спробував вирішити цю задачу і додав до плетеної частини шкіряну основу, щоб вміст сумочки все-таки залишався секретом її господині. Ідею оцінили багато героїнь стрітстайл-хроніки.

Своїми руками

Плетені сумки – синонім літа. Вони мають безтурботний вигляд і миттєво налаштовують на розслаблене самопочуття. Носити їх можна як з життєрадісними комплектами в середземноморському стилі, так і з брючними костюмами.

За матеріалами: Vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.