До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найгарніших весільних колекцій взуття

А хто сказав, що формування весільного образу слід починати з вибору весільної сукні? Цього сезону дизайнери представили такі колекції весільного взуття, що спершу хочеться придбати саме ідеальні туфлі, а вбрання вже підібрати до них. Vogue.ua вибрав п'ять найгарніших колекцій.

Jimmy Choo

Нова колекція весільного взуття Jimmy Choo називається Something Blue і присвячена традиції "додати щось блакитне" в весільний образ. Крім туфель небесного відтінку до колекції увійшли босоніжки, оздоблені перлами різного розміру.

Реклама
Jimmy Choo

<b>JimmyChooBridal1</b>

Aquazzura

Нову колекцію Aquazzura вподобають наречені, які є небайдужими до естетики диско і прагнуть додати трохи блиску у свій образ. Ще один плюс – такі туфлі стануть у нагоді не раз і після церемонії.

Aquazzura

<b>Aquazzura Bridal</b>

Stuart Weitzman

Колекція Stuart Weitzman сподобається нареченим, які віддають перевагу класичному стилю. До неї увійшли сатинові човники, білі босоніжки на тонких ремінцях і акуратні мюлі, прикрашені ювелірними брошками.

Stuart Weitzman

<b>WeitzmanBridal</b>

Manolo Blahnik

Недарма Керрі Бредшоу божеволіла від туфель Manolo Blahnik. Небайдужі до них і сучасні наречені, для яких дизайнер цього літа підготував човники з фірмовими пряжками, синього і молочного кольорів, туфлі з мережива, а також мінімалістичні мюлі з гострим носиком. Останні можуть доповнити не лише сукню, а й джинси.

Manolo Blahnik

<b>ManoloBridal</b>

Roger Vivier

На нову весільну колекцію Roger Vivier варто звернути увагу прихильницям комфорту. Тут чимало моделей як на акуратних kitten-heels, так і на стійких квадратних підборах. Також у колекції є святкове взуття на плоскій підошві – його таємниця в розкішних фактурах і дорогоцінному декорі.

Roger Vivier

<b>RogerVivierBridal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.