До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 улюблених пар черевиків скандинавських дівчат

Герої streetstyle-звітів Тижня моди в Копенгагені знають, як носити яскраві кольори й оригінальні вбрання. Головна суперсила скандинавських дівчат — уміння поєднувати еклектичні образи з практичним взуттям.

Негода не завадила відвідувачам модних показів вийти на вулицю і в туфлях на шпильках, і в чоботах на високих підборах. Але здебільшого на вулицях Копенгагена можна було побачити взуття спортивних силуетів і стильні варіації зимових черевиків, яким не страшний ні сніг, ні дощ. Одна дівчина скористалася світло-блакитними челсі на рифленій підошві, щоб додати яскравого акценту до сірого вбрання. В іншої панянки гумові ботильйони кольору морської хвилі контрастували з пастельними штанами. Місяцеходи з’являлися кілька разів у поєднанні з картатими мідіспідницями, модним флісом і праними джинсами. Однією з найпам’ятніших була пара жовто-фіолетових черевиків на шнурівці в комбінації з комбінезоном і кардиганом у стилі печворк. Всі ці образи свідчать лише про те, що особистий стиль можна демонструвати навіть за допомогою практичних речей.

Реклама
Челсі
PHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDE

Якщо ви перебуваєте в пошуку яскравих челсі, варто звернутися по допомогу до скандинавського it-бренду Ganni, який випускає яскраві черевики з присадкуватими силуетами, ідеальними для того, щоб скрасити сірі зимові дні. Така пара, ймовірно, поліпшуватиме вам настрій.

Галоші
PHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDEPHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDE

Короткі гумові галоші на товстих підошвах стали фаворитами серед скандинавських дівчат. Ймовірно, неабиякій популярності цього взуття сприяла знаменита модель Puddle Bottega Veneta. Непромокні й практичні — вибирайте такі черевики яскравого й незвичайного відтінку, щоб вони грали на контрасті з вашим одягом

"Качині черевики"
PHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDE

Оновіть свій зимовий гардероб парою яскравих duck boots, відомих у народі як "качині черевики". Жовто-фіолетова пара, як на фото вище, з натуральної замші, з класичним двобарвним корпусом і підошвою — ще один стильний варіант зимового взуття, який можна поєднувати з легінсами й трикотажем.

Гумові чоботи
PHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDE

Ви не помилитеся, якщо вирішите придбати гумові чоботи до колін. Їх легко поєднувати, як і будь-які інші високі чоботи на пласкій підошві, — із сукнями, спідницями та іншими речами.

Снігоступи
PHOTOGRAPHY BY ACIELLE / STYLE DU MONDE

Дуті й великі черевики Moon Boot цієї зими знову в моді. Навіть Chloé і Moncler Genius співпрацювали з брендом, щоб представити власні версії культової пари. Змішайте їх з контрастними принтами, тому що максимальні чоботи потребують максималістського стилю.

Текст: Madeline Fass
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.