До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічого зайвого: 5 головних взуттєвих трендів весни

Кожного сезону дизайнери пропонують таку кількість різноманітного взуття, що навіть досвідчена модниця може заплутатися. Vogue.ua вибрав п'ять ключових тенденцій, приміряти які можна в Sanahunt Luxury Department Store, а заодно і підібрав їм гідні сумки до пари.

Під владою деніму

Повернення моди нульових означає і новий виток популярності деніму, причому не тільки в одязі, але і в аксесуарах. Наприклад, в Tom Ford і Rupert Sanderson з нього шиють практичні човники, а в Miu Miu розшивають пір'ям і створюють ботильйони, які так і хочеться прирівняти до арт-об'єкту.

Реклама
Джинcові черевики Philipp Plein і джинсові черевики Miu Miu
Сумка Jacquemus і туфлі Tom Ford
Ботильони Gedebe і сумка Loewe
Мюлі Philipp Plein і сумка MCM
Сумка 711 і туфлі Rupert Sanderson
Туфлі Laurence Dacade і сумка Balenciaga
Шльопанці Miu Miu і сумка Alexander McQueen
Пластик-фантастик

Прозорий пластик став невід'ємним елементом модного взуття сезону. Вставки з нього на туфлях-човниках роблять ноги візуально безкінечними, а декор – делікатним і непомітним.

Сабо Givenchy і босоніжки Sophia Webster
Босоніжки Aquazzura і босоніжки Tom Ford
Свято кожного дня

Туфлі, прикрашені кристалами і камінням, повинні бути в кожному гардеробі, адже одна така пара здатна моментально зробити образ ошатним і святковим. Особливо нам до вподоби сатинові човники Balenciaga, на яких розцвіли дорогоцінні квіти, і посипані дрібними стразами туфлі Jimmy Choo – Чумацький Шлях прямо у вас на ногах.

Туфлі Jimmy Choo і босоніжки Balenciaga
Клатч Jimmy Choo і мюлі Alexandre Vauthier
Туфлі Alexander McQueen і клатч Miu Miu
Сумка MCM і босоніжки Laurence Dacade
Босоніжки Giuseppe Zanotti і босоніжки Alexander McQueen
Ненудний спорт

Розповідати про те, що кросівки – це одна з головних пар взуття сьогодні, сенсу немає. Але корисно буде дізнатися, що у цьому сезоні дизайнери зробили їх максимально яскравими і цікавими – у Alexander McQueen вони усіяні переливчастим глітером, а у Fendi схожі на шкарпетку, яка щільно облягає ногу.

Кросівки Stella McCartney і кросівки Hogan
Кеди Givenchy
Кеди Joshua Sanders і кросівки Fendi
Сумка Mulberry і кеди Giuseppe Zanotti
Кросівки Alexander McQueen
На всі випадки життя

Човники на витонченій шпильці і з гострим носиком вже стали класикою, яка зарекомендувала свою незамінність. У Sanahunt можна вибрати як моделі нейтральних відтінків, які потоваришують з найсуворішим дрес-кодом, так і варіанти для більш "веселих" приводів – кольорові, з принтами, або декоровані хутром, як у колекції Fendi.

Сумка Celine і туфлі Tom Ford
Туфлі Tom Ford і сумка Fendi
Туфлі Rene Caovilla і сумка Stella McCartney
Туфлі Fendi, сумка Fendi, туфлі Fendi
Туфлі Stella McCartney і сумка Valextra
Туфлі Alexandre Birman і сумка Paula Cademartori

Ще більше взуття та сумок з весняно-літніх колекцій в Sanahunt Luxury Department Store, адже обмежитися однією покупкою з таким розмаїттям просто неможливо:

<b>SanahuntShoesSpring1</b>

<b>SanahuntBags1</b>

Всі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.