До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 аксесуарів, які додадуть легкості міському гардеробу

Порожнє місто і довгі травневі свята – відмінна можливість, щоб зробити звичний гардероб більш розслабленим і легким. Vogue.ua вибрав п'ять аксесуарів, з якими відчути себе на березі океану можна буде навіть посеред кам'яних джунглів.

Cult Gaia Resort 2018
Сонцезахисні окуляри

Сонцезахисні окуляри – аксесуар, з яким модні дівчата не розлучаються вже цілий рік, адже з їх допомогою можна заховати очі не тільки від сонця, але і після ночі шалених танців. Однак, напередодні літа, краще купити щось грайливе і кокетливе, наприклад, окуляри у вигляді двох сердець.

Реклама
Saint Laurent
Шовкова хустинка

Є в шовковій хустинці щось аристократичне і богемне. Варто пов'язати її на шию або накинути на плечі, як хода стає більш плавною, а спина автоматично вирівнюється. Абсолютно магічний вигляд має шовковий шарф з весняно-літньої колекції Chloe – дебютної для француженки Наталі Рамсей-Леві на посаді креативного директора бренду. А кому, як не корінній парижанці знати, як додати образу індивідуальності за допомогою всього лише однієї деталі.

Chloe
Солом'яний капелюх

Солом'яний капелюх і відпочинок біля басейну вже стали синонімами, але хто забороняє вдягати його у місті, наприклад, разом з білою футболкою або лляною сорочкою. Щоб образ вдався не підкреслено курортним, класичну модель з широкими м'якими полями можна замінити на капелюхи з високою тулією, які любила Одрі Хепберн.

Eugenia Kim
Взуття з квітковим декором

Чому б яскравим бутонам не розквітнути цього літа на ваших ногах. Якщо одягнути таку пару, легко підняти собі настрій в будь-яку секунду – варто лише опустити очі вниз і подивитися на власні ноги. Ідеальний варіант – коли квітковий декор буде сусідити з актуальною сьогодні формою каблука kitten-heels і яскравим забарвленням. Правильний баланс вдалося знайти Міуччі Праді у колекції Miu Miu.

Miu Miu
Плетена сумка

Місткий шоппер з соломи, по якому ще й розкидане пальмове листя – річ, створена для відпочинку. Але з такою приємно ходити не тільки на пляж, але і на недільний ярмарок за зеленню і полуницею. Кажуть, що разом з нею часова відстань до довгоочікуваної відпустки минає швидше.

Michael Michael Kors

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.