До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться перформанс Туринського сучасного балету BTT

До Києва приїжджає балет ВТТ (Balletto Teatro di Torino). 28 червня на Сцені 6 в Довженко-центрі покажуть спектакль Concept #1. Експериментальна трупа з 6 танцівників виступить під електронну музику українського дуету Ptakh_Jung у супроводі арфістки Федеріки Мальяно.

Заснована в 1970-і балетна трупа ВТТ славиться вмінням поєднувати класичну школу балету, імпровізацію і техніки сучасного танцю. У послужному списку трупи – робота з хореографом Дімітрісом Папаїоанну, танцювальними колективами Batsheva Dance Company (Ізраїль), Akram Khan Company (Великобританія), Carolyn Carlson Dance Company (Франція).

Реклама

У Києві вони покажуть спільний проект з українськими електронниками Антоном Дегтяревим і Володимиром Бабушкіним (Ptakh_Jung), не менше захопленими експериментами на стику класики і сучасної музики.

За словами творців, Concept #1 – варіації на тему творчості, що відображаються на рівні форми: кожен новий спектакль не повторює попереднього. Музиканти досліджують власну творчу матрицю і видозмінюють постановку.

Крім вистави, танцівники проведуть серію майстер-класів для великої аудиторії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.