До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться фестиваль "Серж Лифар де ля данс"

13 листопада на сцені Національної опери триватиме фестиваль імені Сержа Лифаря — знаменитого балетмейстера родом з Києва, який з 1930-го керував балетною трупою Паризької опери. У програмі фестивалю — одні з найвідоміших вистав, які Лифар створив для Паризької опери. Крім того, буде представлена ​​як сучасна неокласика, так і шедеври класичного балету. Учасники фестивалю — українські зірки: Катерина Кухар, Олександр Стоянов, Анастасія Гурська, Анастасія Шевченко, Тетяна Льозова, і запрошені артисти.

Хореографію Сержа Лифаря виконають два дуети: Катерина Кухар та Олександр Стоянов у виставі "Ромео і Джульєтта", Ольга Голиця й Тимофій Биковець — в уривку з балету "Ранкова серенада". А відкриє вечір світова балетна класика "Лифар-Сюїта" у виконанні студентів Академії Лифаря.

Реклама
Олександр Стоянов і Катерина Кухар

Серед запрошених артистів — Адамжан Бахтіяр з "Астана опера", що входить до десяти найкращих артистів балету у світі. Адамжан цього вечора вийде на сцену в партіях "Спартак" і "Талісман", у дуеті з Адепхан Шугілою (театр "Астана опера"). Баварський державний театр репрезентує соліст Йонах Акоста, який виконає уривки з "Дона Кіхота".

Йонах Акоста


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.