До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить балерина Катерина Ханюкова

7 жовтня в Києві після тривалої перерви виступить одна з найуспішніших українських балерин, Катерина Ханюкова. На сцені Катерина, солістка English National Ballet, з'явиться разом з трупою Національної опери одразу в двох спектаклях: "Шахерезада" і "Пахіте".

Катерина Ханюкова в зйомці Vogue UA

Катерині Ханюковій 29 років. З 2008 до 2012 року балерина була солісткою Національної опери, а потім переїхала в Лондон. З 2014-го Катерина – солістка Англійського національного балету; номінантка на премію National Dance Awards. За кілька років Катя зробила яскраву кар'єру в британському театрі. Крім класичних балетів – "Лускунчика", "Ромео і Джульєтти" – в її репертуарі є і модерн: No Man's Land Ліама Скарлетта, Second Breath Рассела Маліфанта, Spring and Falls Джона Ноймаєра. У цьому сезоні Катя дебютувала в балеті Джерома Роббінса The Cage.

Реклама

Партнером Ханюкової в Києві стане Франсуа Алю – прем'єр Паризької Опери. Він виконає партії Люсьєна в "Пахіте" і Золотого раба в "Шехеразаді".

Франсуа Алю

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.