До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катерина Ханюкова та Джеффрі Сіріо повертаються до Києва з балетом "Лебедине озеро"

6 жовтня в Києві на сцені Національної опери з балетом "Лебедине озеро" виступлять Катерина Ханюкова та Джеффрі Сіріо.

Катерина Ханюкова та Джеффрі Сіріо

Ханюкова та Сіріо – провідні солісти Англійського національного балету і тріумфатори на київській сцені. Минулого сезону їхні гастролі з "Жизель" викликали фурор: артисти підкорили публіку філігранною технікою і непідробними емоціями.

Реклама

Тепер Ханюкова та Сіріо візьмуться за одну з найскладніших вистав класичного репертуару. 3 дії надскладних танців і пронизливої акторської гри – серед причин, чому "Лебедине озеро" вважають найвищою планкою в кар'єрі кожного артиста.

Катерина Ханюкова та Джеффрі Сіріо

Київ уже бачив Ханюкову в ролі тендітної Жизель і в амплуа спокусливої Зобєїди з балету "Шехеразада". Але в "Лебединому озері" артистка покаже весь спектр свого таланту, адже перетворюватиметься то в принцесу Одетту, то чаклунку Одилію. Джеффрі Сіріо, за його словами, любить виконувати насичені ролі, а принц Зіґфрід протягом вистави проходить шлях від легковажного мрійника до рішучого борця за щастя, що йому дуже подобається.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.