До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий приклад: тренування Кейт Хадсон

Найкращий спосіб почати тренуватися – знайти особистий приклад для натхнення. На щастя, з появою Instagram, це стало зовсім нескладно. Цих вихідних надихаємось актрисою Кейт Хадсон, акаунт якої – справжнє джерело ідей для тренувань. Багато років Кейт почергово займається танцями, пілатесом, кардіо навантаженнями та боксом під контролем двох фітнес інструкторів, Ніколь Стюарт і Ніколь Вінховер.

Абсолютний фаворит актриси – тренажери Gratz. Конструкція під назвою "кадилак" спершу була призначена для реабілітації після травм. Згодом тренажер почали використовувати для занять пілатесом, адже він чудово підходить тим, до хоче тренувати спину, але не перевантажувати хребет.

Реклама

Заняття в залі Кейт Хадсон комбінує з тренуваннями на відкритому повітрі, адже фізичні вправи в її розкладі заплановані кожного дня. Пілатес – для рельєфного преса, танці і розтяжка – для струнких ніг.

Крім цього, 39-річна актриса повністю виключила з раціону глютен і цукор, та жартує: "Легко мати хороший вигляд, коли ви правильно харчуєтеся". При цьому, Кейт Хадсон – дивовижно життєрадісна людина, і радить будь-які тренування і обмеження в їжі не сприймати як тортури, а отримувати задоволення. Що і доводить в цьому "пляжно-винному воркауті".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.