До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться конвенція Nike+Training Club

У Києві 17-18 березня відбудеться конвенція Nike + Training Club і її організатори обіцяють небувалий раніше масштаб. Вперше в історії українського фітнесу в одному місці зберуться понад 70 презентерів світового і національного масштабу, щоби провести 100 майстер-класів, поділитися своїм досвідом і продемонструвати останні тенденції в фітнесі та надихнути на нові ідеї.

"Тут буде все, що потрібно знати про функціональний тренінг, степ, аеробіку, йогу, пілатес, кроссфіт, духовний розвиток, харчування та реабілітацію", – розповідають організатори заходу, котрі запросили в Україну таких гуру сучасного фітнесу, як Remy Huleux (Франція), Per Markussen (Норвегія), Natalia Bull (Великобританія), Alessandro Oliveri (Італія), Salvatore Nocerino (Італія), Anton Todorov (Болгарія-Німеччина), Luciano Mottola (Італія), Iva Mojziskova (Чехія), Kamil Zasada (Польща), Alessio Petrica (Італія) та інших.

Реклама

Конвенція проводиться на базі програми Nike + Training Club, що об'єднує спортсменів з усього світу та дозволяє тренуватися в будь-який час, в будь-якому місці. Понад 100 тренувань, програма мотивації та останні тенденції в сфері фітнесу в форматі 24/7. Додаток NTC доступний безкоштовно в App Store та Google Play.

Попередня реєстрація учасників обов'язкова.

Більше інформації та реєстрація на сайті: http://ntc-convention.com.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.