До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У формі: секрети домашніх тренувань Вікторії Бекхем

Як Вікторія Бекхем підтримує свою фізичну форму? – Є прості та дієві способи

Ця історія почалася в уже такому далекому 2020-му – коли карантин змусив багатьох із нас шукати нові способи тренуватися. Упродовж довгого часу наші улюблені тренажерні зали та студії були недосяжні, а за найсуворіших умов соціального дистанціювання ми навіть не могли займатися з тренером у парку. Як наслідок, розквітнув світ домашніх та цифрових тренувань.

Реклама

Попри те, що багато хто з нас повернувся до свого старого, допандемічного режиму фізичних вправ, використання цифрових платформ залишилося на порядку денному, як показала Вікторія Бекхем у своїх Instagram-сторіс. Перебуваючи у відпустці, вона не припиняє тренувань і займається дистанційно зі своїм особистим тренером Боббі Річем через відеозв’язок – просто на iPad.

На дзеркальному селфі, зробленому в стильному тренажерному залі (екзотичний краєвид видно на задньому плані), Бекхем продемонструвала низку гантелей на яскраво-рожевому килимку для йоги та зауважила, що, коли справа доходить до піднімання ваги, "добре, коли є варіанти!" Вікторія упродовж останнього часу захопилася важкою атлетикою під керівництвом Річа.

@victoriabeckham

Переваги фітнесу незрівняні: від збільшення м’язової маси та щільності кісток до допомоги у зниженні рівня стресу. Отже, атлетика є одним із найкращих науково обґрунтованих тренувань для здоров’я тіла й розуму. До того ж, добре відомо, що вона значно підвищує впевненість у собі й наповнює силою. А потрібно для цього зовсім небагато – одна-дві гантелі та правильна організація процесу.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.