До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Nike+ Training Club провів йога-сесію посеред Дніпра

Літо – ідеальний час для спорту на свіжому повітрі, а Nike+ Training Club зайшов ще далі і 16 серпня провів йога-сесію прямо посеред Дніпра – на баржі, що курсує вздовж мальовничих берегів річки.

Разом з тренером йога-студії Сідерського – Семеном Піскуновим, гості провели годинну сесію в оточенні панорам Києва: зустрічали захід сонця і черпали натхнення в гармонії з навколишнім світом. Спеціальний комплекс вправ дав учасникам змогу розслабитися, опрацювати основні групи м'язів і вирівняти дихання.

Реклама

Під час подорожі учасники тренування насолоджувалися коктейлями і чаєм-массалою від Анастасії Голобородько під мелодійні біти Dj Monsto.

Анастасія Голобородько

Додаток Nike+ Training Club продовжує оновлювати бібліотеку тренувань з йоги. Практично кожен зможе знайти потрібне тренування за рівнем інтенсивності, ціллю або часовими рамками. Додаток допоможе вам зануритись у світ йоги практично в будь-якому місці. Для тих, хто воліє займатися йогою в компанії однодумців, Nike проводить регулярні безкоштовні тренування двічі на тиждень на центральній арені країни – НСК "Олімпійський".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.